Uw wasserij dichtbij

Newasco bestaat uit familiebedrijven. Als klant bent u lid van onze familie. Bij Newasco vindt u persoonlijk contact, korte lijnen en kwaliteit. Daarom voelen mensen zich thuis bij Newasco. Medewerkers werken, vaak al jarenlang, met veel plezier in onze wasserij. Ze zijn als familie, en zo voelen ze het zelf ook. Zij geven u wasservice aan huis met hoge service en kwaliteit. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons voorop. Welkom bij onze familie!

Vertrouwde familie wasserij

Newasco verzorgt uw was- en strijkservice vanuit de eigen wasserijen. U heeft geen omkijken meer naar uw dagelijkse was. Stapeltjes frisse, schone en gestreken was, dat is wat wij doen.
Natuurlijk komen we eerst kennis maken. Er komt altijd een vertrouwd gezicht aan huis. En we maken duidelijke afspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Waar zit Newasco voor Thuis?

Onze was- en ophaalservice vindt u in de regio Midden, rondom Amersfoort, Eemland en Hilversum. Wilt u de wasservice proberen? Klik in de rechter kolom op de ‘Probeer ons! knop’.

Samenwerkingspartners

Newasco voor Thuis werkt vanzelfsprekend samen met grote zorgorganisaties. Onze wasservice wordt onder andere aangeboden door Leef3.nu. Wilt u weten of we in uw regio ook samenwerken? Vraag het uw zorgorganisatie of klik in de rechter kolom op de ‘Probeer ons! knop’.

Vanaf heden kunt u als lid van CareynPlus gebruik maken van de wasservice in de regio Utrecht. Wilt u weten of we ook bij u in de buurt komen? Neem dan contact op via de klantenservice van CareynPlus of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact op met u om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over Newasco?

Bezoek onze website en lees meer over onze familiebedrijven.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world