Wasservice aan huis - zo werkt het

Gemak dient de mens. Goed en betrouwbaar. Vertrouwde gezichten. Zo werkt Newasco voor Thuis.

 

Newasco voor Thuis is voor iedereen!

U kunt de zorg voor uw was met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Bijvoorbeeld wanneer u de was niet meer zelf kunt doen. Of wanneer u uw tijd liever aan andere zaken besteedt. Newasco voor Thuis brengt voor iedereen de wasserette en stomerij aan huis.

Kennismaking

Wanneer u de was ophaalservice wil proberen, komen wij eerst bij u langs. Zo leert u ons kennen. Wij vertellen hoe de wasservice aan huis werkt. Samen maken we duidelijke afspraken over hoe vaak en wanneer wij langskomen. En we bespreken hoe de betaling werkt.

Waszak

Bij onze eerste kennismaking ontvangt u van ons een herkenbare waszak. U kunt kiezen uit een ‘gewone’ waszak of een waszak XL (extra groot). De ‘gewone’ waszak staat gelijk aan minimaal één wasmachine. Wij laten u beide waszakken zien, zodat u een goede keuze kunt maken.

U vult deze waszak met al uw dagelijkse was. Denk aan beddengoed, handdoeken, theedoeken, kleding en ondergoed. In overleg halen we de waszak bij u thuis op. In onze wasserij merken, wassen, drogen, strijken en vouwen of stomen wij uw was. U ontvangt uw wasgoed netjes kastklaar terug.

Wasservice aan huis

De wasservice komt bij u thuis. Samen met u maken we duidelijke afspraken over het halen en brengen van de was. U doet zaken met een familiebedrijf. Dus voor ons geldt: afspraak is afspraak. Dat mag u van ons verwachten!

Wat kost het?

Per waszak vragen wij een tarief. Per bovenkledingstuk in deze waszak geldt een toeslag. Onder bovenkleding verstaan wij onder andere blouses, overhemden, truien, shirts, broeken, rokken en jassen. Het ophalen en terugbrengen van uw was is inbegrepen in het tarief.

De tarieven zijn inclusief BTW.

Waszak met dagelijkse was€ 16,95
Toeslag per bovenkledingstuk€ 1,35 per stuk
Waszak XL met dagelijkse was€ 20,95
Toeslag per bovenkledingstuk€ 1,35 per stuk

Stomerij service aan huis

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw stomerij artikelen. Hieronder vindt u de prijzen. Staat uw stoomgoed artikel er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Colbert, pantalon, trui/vest, japon, rok€ 7,25
Kostuum, mantel, regenjas(waterdicht), jack, plooirok€ 13,75
Reinigen dekbed 1ps (natwas)€ 14,25
Reinigen dekbed 1ps dons (stomerij)€ 28,50
Deken/ sprei€ 14,25

Wasservice bij thuiszorg en huishoudelijke hulp

Wanneer u door ziekte of leeftijd meer aan huis gebonden bent is een wasservice aan huis natuurlijk ideaal. Zo krijgt de thuiszorg en uw huishoudelijke hulp meer tijd beschikbaar voor andere zaken en persoonlijk contact.

Wasservice voor gordijnen

Het reinigen van gordijnen is ook mogelijk via de wasservice aan huis van Newasco. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

 

Alles nog eens rustig nalezen?

Binnenkort beschikbaar
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world