Wasservice aan huis - zo werkt het

Gemak dient de mens. Goed en betrouwbaar. Vertrouwde gezichten. Zo werkt Newasco voor Thuis.

 

Newasco voor Thuis is voor iedereen!

U kunt de zorg voor uw was met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Bijvoorbeeld wanneer u de was niet meer zelf kunt doen. Of wanneer u uw tijd liever aan andere zaken besteedt. Newasco voor Thuis brengt voor iedereen de wasserette en stomerij aan huis.

Newasco App

Voor onze particuliere klanten die hun persoonsgebonden was door Newasco laten reinigen én daar een factuur van Newasco voor ontvangen, is de Newasco App beschikbaar. Hierop valt veel te zien, zoals de persoonlijke digitale kledingkast, de artikelen die de laatste weken in de wasserij zijn geweest, de bezorgtijd en de factuur. Ook kan via de App contact worden gelegd met de wasserij of een melding worden gedaan. Zo houdt u altijd uw dierbare kleding in het oog!

De gratis App is beschikbaar in de Google Playstore en in de Apple App Store. Bekijk het filmpje:

 

Kennismaking

Wanneer u de was ophaalservice wil proberen, komen wij desgewenst eerst bij u langs. Zo leert u ons kennen. Wij vertellen hoe de wasservice aan huis werkt. Samen maken we duidelijke afspraken over hoe vaak en wanneer wij langskomen. En we bespreken hoe de betaling werkt. Als u dit liever telefonisch met ons doorneemt is dat natuurlijk ook prima.

Waszak

Bij onze eerste kennismaking ontvangt u van ons een herkenbare waszak. U kunt kiezen uit een waszak of een waszak XL (extra groot). De waszak staat gelijk aan minimaal één wasmachine, de waszak XL aan ongeveer 2 wasmachines. Wij laten u beide waszakken zien, zodat u een goede keuze kunt maken.

U vult deze waszak met al uw dagelijkse was. Denk hierbij aan beddengoed, handdoeken, keukendoeken, kleding en ondergoed. In overleg halen wij de waszak bij u thuis op. In onze wasserij merken wij uw textiel. Daarna wassen, drogen, strijken en vouwen of stomen wij uw was. U ontvangt uw wasgoed netjes kastklaar terug.

Wasservice aan huis

De wasservice komt bij u thuis. Samen met u maken we duidelijke afspraken over het halen en brengen van de was. U doet zaken met een familiebedrijf. Dus voor ons geldt: afspraak is afspraak. Dat mag u van ons verwachten!

Wat kost het?

Per waszak vragen wij een tarief. Per kledingstuk in deze waszak geldt een toeslag. Een toeslag geldt onder andere voor blouses, overhemden, truien, (polo)shirts, broeken, rokken en jassen. Het ophalen en terugbrengen van uw was is gratis.

De tarieven voor 2024 zijn (inclusief BTW):

Waszak met dagelijkse was€ 25,00
Waszak XL met dagelijkse was€ 30,00
Toeslag per kledingstuk€ 2,05 per stuk

Stomerij service aan huis

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw stomerij artikelen. Hieronder vindt u de prijzen. Staat uw stoomgoed artikel er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Colbert, pantalon, trui/vest, japon, rok€ 10,50
Kostuum, mantel, regenjas(waterdicht), jack, plooirok€ 20,00
Reinigen dekbed 1ps (natwas)€ 20,75
Reinigen dekbed 1ps dons (stomerij)€ 41,00
Deken/ sprei€ 20,75

Wasservice bij thuiszorg, huishoudelijke hulp, in aanleunwoning of zorgvilla

Wanneer u door ziekte of leeftijd meer aan huis gebonden bent, is een wasservice aan huis natuurlijk ideaal. Zo krijgt de thuiszorg of uw huishoudelijke hulp meer tijd beschikbaar voor andere zaken en persoonlijk contact.

Ook wanneer u in een aanleunwoning of een zorgvilla woont kunt u een beroep doen op Newasco voor Thuis. Wij adviseren u graag!

Wasservice voor gordijnen en tuinstoelkussen

Het reinigen van gordijnen en tuinstoelkussens is ook mogelijk via de wasservice aan huis van Newasco. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de actuele tarieven.

Heeft u een ander artikel dat u wilt laten reinigen? Laat het ons weten!

 

Alles nog eens rustig nalezen?

Download de folder
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world