window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-109446065-2', { 'anonymize_ip': true });

Wablief?!

Newasco schenkt Wablief

De coronapandemie is voor velen een moeilijke, eenzame periode geweest. We hebben persoonlijk contact lang moeten missen. Nu we langzamerhand weer steeds meer mogen, willen wij graag iets leuks doen voor onze zorg klanten, hun bewoners en onze particulieren klanten. Op 4 juni was het nationale Opa en Oma dag en ter eren van deze dag geven wij het spel ‘Wablief?!’ cadeau aan onze Newasco voor Thuis klanten van het eerste uur.

Het spel ‘Wablief?!’ is een associatief kaartspel waarbij door verschillende hints geraden moet worden naar de betekenissen van ‘vergeetwoorden’; oude woorden die vroeger veel gebruikt werden, zoals ginnegappen, schobbejak en pierewaaier. Student Marinca heeft het spel als afstudeerproject ontwikkeld en ze brengt het nu op de markt.

Vrijdag 4 juni, op Opa en Oma dag, is onze chauffeur Ton samen met relatiebeheerder Simone langs geweest bij een van onze klanten om haar het eerste spel te overhandigen. Het spelen van het spel leverde meteen een leuk en grappig gesprek op!

Deze week brengen wij het spel ook naar onze andere allereerste Newasco voor Thuis klanten.

⟵ Terug naar overzicht
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world